AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lehet-e a honlapon ajándékutalványt vásárolni?

Webáruházunkban jelenleg 3 értékben/összegben kínáljuk az ajándékutalványok megvásárlásának lehetőségét: 5.000 Ft, 10.000 Ft és 15.000 Ft. Közvetlenül ezen a linken is megtalálod őket: https://www.dedoles.hu/ujdonsagok/ajandekutalvanyok Az ajándékutalvány megvásárlásához szükség van a rendelés létrehozására (hasonlóan bármely termékünkhöz), de ajándékutalványok esetén a fizetés csak online bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Hogyan érvényesíthetem vásárláskor az ajándékutalványt?

Minden ajándékutalvány egyedi kódot tartalmaz, amelyet a rendelési folyamat első lépésében szükséges felhasználni a bevásárlókosárban, beírva a megfelelő kódot a "Kedvezménykupon" mezőbe és megerősítve az "Igénylés" gombbal. A kódot azonos formában szükséges beírni a mezőbe, mint ahogy az ajándékutalványon szerepel.

Hogyan tudom kifizetni az ajándékutalványt?

Az ajándékutalványokat csak bankkártyával lehet megfizetni online díjbekérő felületen. Sajnos banki átutalással vagy utánvéttel történő fizetés ez esetben nem lehetséges.

Milyen formában kerül küldésre az ajándékutalvány?

Az ajándékutalványokat kizárólag elektronikus formában küldjük a megrendelésben megadott e-mail címre.

Meddig érvényes az ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány érvényessége az ezen utalvány vásárlásának évét követő év végén, azaz december 31-én jár le (például a 2021-ben vásárolt utalvány 2022. december 31-ig lesz érvényes).

Az ajándékutalvány a szállításra is vonatkozik?

Az ajándékutalvány a teljes vásárlásra vonatkozik, beleértve a szállítás díját is.

Mi van, ha megrendelésem teljes összege kisebb, mint az ajándékutalvány értéke?

Ebben az esetben az ajándékutalvány fennmaradó része kártérítés nélkül elveszik. Az utalvány csak egyszer használható fel, ezért javasoljuk, hogy az utalvány teljes értékét vásárold le.

Mennyi darab ajándékutalvány vásárolható meg egy rendelésben?

Egy megrendelésen belül legfeljebb 25 ajándékutalvány vásárolható meg. Ha nagyobb mennyiségű utalványt szeretnél, akkor több megrendelést szükséges létrehozni.

Feloszthatom az ajándékutalványt több vásárlásra?

Sajnáljuk, de az ajándékutalvány csak egyszer használható fel, nem osztható több vásárlásra.