SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Meg tudom változtatni a dátumot, illetve a szállítási címet?

Ha a rendelés még nem került elküldésre ill. még nincs feldolgozás alatt, ez esetben még módosítható a szállítási cím és dátum. Kérünk, ez esetben haladéktalanul vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ezen a telefonszámon: +36 144 510 94.

A körülményekből kiindulva, nem kellene fizetnem postaköltséget (rendelési érték meghaladja a 19 000Ft-ot / megváltott kupon), de mégis szerepel a számlán utánvéti kezelési díj. Miért?

Az utánvéti díj az általad választott fizetési mód díja, nem felel meg a postaköltségnek.

Mennyibe kerül a postaköltség?

Aktuális postaköltség árlistánk ezen a linken található meg: https://www.dedoles.hu/postakoltseg

Milyen módon tudom kifizetni a vásárlást?

Megrendelésedet 3-féle módon lehet kifizetni – bankkártyával, utánvéttel vagy banki utalással. A kosárban a második lépésben kérjük válaszd ki a kívánt fizetési módot. Online kártyás fizetés: miután létrehoztad a megrendelést, oldalunk átirányít az online fizetési felületre, ahol kifizetheted a rendelést. Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb fizetési mód. Kérünk, ne zárd be az oldalunkat a megrendelés befejezése után, mert a fizetési felület működése megszakad. Abban az esetben, ha nem sikerül ki...

Milyen szállítási módok közül választhatok?

A csomagok szállítását a honlapon feltüntetett szállítók biztosítják, a vásárló által a megrendelés során megadott címre/ átvevőhelyre. Több információt a https://www.dedoles.hu/postakoltseg oldalon találsz. :)

Mennyi idő alatt kerül kézbesítésre csomagom?

A szállítási idő attól is függ, melyik terméket rendelted meg. Ideális esetben csomagodat 2-4 munkanapon belül szállítjuk, ha a rendelésben feltüntetett feltételezett szállítási idő nem határozza meg ezt másképp.

Hol ellenőrizhetem a csomagom szállítási állapotát? Mikor várhatom a csomag kézbesítését?

Csomagod elküldése után küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben megtalálod a csomag számát és a csomagkövető linket. A csomag szállítási állapotát és várható kézbesítését a kézbesítő nyomkövető oldalán ellenőrizheted.