Milyen módon tudom kifizetni a vásárlást?

Megrendelésedet 3-féle módon lehet kifizetni – bankkártyával, utánvéttel vagy banki utalással. A kosárban a második lépésben kérjük válaszd ki a kívánt fizetési módot.

Online kártyás fizetés: miután létrehoztad a megrendelést, oldalunk átirányít az online fizetési felületre, ahol kifizetheted a rendelést. Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb fizetési mód. Kérünk, ne zárd be az oldalunkat a megrendelés befejezése után, mert a fizetési felület működése megszakad. Abban az esetben, ha nem sikerül kifizetned a rendelést, fél órán belül kapsz egy emailt olyan hivatkozással, ahol a fizetést megismételheted. Ha ez a kísérlet is sikertelen, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, és módosítjuk a rendelésben a fizetési opciót. :)

FIGYELMEZTETÉS: Szeretnénk figyelmeztetni, hogy az emailben elküldött link az ismételt fizetéshez biztonsági okokból csak 60 percig érvényes.

Utánvét: a megrendelés összege az átvételkor fizetendő a kézbesítő futárnak/ a csomagküldő átvevőhelyén. Utánvét esetén a pénz kezelésére vonatkozóan kezelési díjat számítunk fel 695 Ft összegben.

Banki utalás: a rendelés összegének átutalása bankszámlánkra a küldött fizetési felszólítás adatai szerint, az összeg beérkezése után azonnal elkészítjük a csomagot.